Beveiligd en rechtsgeldig mailen.

Van kast naar cloud. Van mens naar machine. En van post naar mail. De wereld om u heen digitaliseert. Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met Aangetekend Mailen verstuurt u belangrijke documenten digitaal. Efficiënt, veilig (conform AVG) en rechtsgeldig.

Veilig mailen met een

Digitale handtekening

Of het nu gaat om een hypotheekakte of een betalingsregeling, de digitale handtekening is geschikt voor ieder document. Bij het versturen van een aangetekende mail kunt u de digitale handtekening optioneel toevoegen. Waar het proces van ondertekenen voorheen dagen of zelfs weken duurde, bent u nu binnen een paar uur klaar.

 

  • Efficiënt en kostenbesparend: 
    u hoeft het document niet meer uit te printen, ondertekenen en fysiek naar het postkantoor te brengen. Met 1 druk op de knop verstuurt u belangrijke documenten.

Veilig en voldoet aan de GPDR/AVG.

Een standaard e-mail is onvoldoende beschermd tegen ongewenste inzage of ongewenste veranderingen en voldoet niet aan de GPDR/AVG. Met Aangetekend Mailen wordt het transport van vertrouwde gegevens tussen afzender en ontvanger beveiligd, zodat alleen de geautoriseerde afzender en de daadwerkelijke ontvanger bij het bericht kunnen.

Juridische zekerheid

De aangetekende mails bieden juridische zekerheid conform EU-verordering eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen we vast wie wat op welk moment met wie communiceert. Vooral bij correspondentie rondom een conflict is dat van groot belang. Op 26 juli 2017 heeft de rechtbank van Noord Holland een uitspraak gedaan waarin Aangetekend Mailen wordt meegenomen in de rechtelijke beoordeling.

Bron: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2017:6320

Wilt u een

Gratis Aangetekende Mail ontvangen?