• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Moderne telefonie maakt uw organisatie toekomstbestendig
Met moderne telefonie via het internet vergroot u eenvoudig de bereikbaarheid van uw organisatie. Hiermee optimaliseert u uw dienstverlening en klanttevredenheid.

Moderne Telefonie

Bereikbaarheid is belangrijk voor het contact met uw klanten en collega’s. Hoe beter bereikbaar uw organisatie is, hoe beter uw dienstverlening. Moderne telefonieoplossingen zorgen ervoor dat u nooit meer een gesprek hoeft te missen. U profiteert bovendien van meer functionaliteiten en flexibiliteit, én van lagere kosten.

 

VoIP: hét alternatief voor ISDN
Per 1 september 2019 komt er een einde aan ISDN. De techniek is ingehaald door modernere en flexibelere alternatieven, zoals VoIP (Voice-over-IP: telefonie via het internet). Met VoIP blijft u gebruik maken van kabels; u wordt niet afhankelijk van de dekking van mobiele netwerken. Daarnaast kunt u er voor kiezen uw telefooncentrale te koppelen aan uw computersystemen, zodat u up-to-date gegevens van de klant inzichtelijk heeft wanneer deze belt.

Meer mogelijkheden via de cloud
Bellen via het internet zorgt voor veel meer mogelijkheden en lagere belkosten. De beste oplossing voor VoIP-telefonie is de inzet van een telefooncentrale in de cloud, ofwel ‘hosted telefonie’. Het voordeel van de hosted oplossing is dat u betaalt per gebruiker en geen omkijken heeft naar het updaten en onderhoud.

 

SIP Trunk: uw centrale in eigen beheer
Wilt u bellen via internet en toch uw telefooncentrale op locatie behouden? Kies dan voor SIP Trunk. Hiermee ervaart u vergelijkbare voordelen als die van een cloudoplossing, maar beheert u zelf uw telefooncentrale. Wij kijken graag voor u welke variant het beste bij uw organisatie past.

 

Mobiele telefonie die past bij uw verbruik
De telefoon wordt voor steeds meer zakelijke doeleinden ingezet. Maar hoe weet u nu zeker of de huidige abonnementen en toestellen nog het beste bij uw organisatie passen? Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Zo weet u zeker dat uw mobiele telefonie aansluit bij uw daadwerkelijke behoefte en gebruik. Nu én in de toekomst.

 

Vaste en mobiele telefonie in één oplossing
Met vast-mobielintegratie bent u altijd bereikbaar op uw vaste zakelijke nummer, voor zowel vast als mobiel. Zo profiteert u van het gemak en de flexibiliteit van de mobiele telefoon in combinatie met functionaliteiten van de vaste telefoon. Via een gebruiksvriendelijke applicatie kunt u eenvoudig alle instellingen op uw smartphone aanpassen, zodat u nooit meer een gesprek hoeft te missen.