• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

PractiPlan - Gemakkelijk online afsprakensysteem voor uw Praktijk

Gepubliceerd op: 15-07-2020

PractiPlan - Gemakkelijk online afspraken maken

Thuis alles kunnen regelen, van een parkeerplek tot een afspraak, het kan op steeds meer plekken. De software van PractiPlan maakt het mogelijk voor uw praktijk of kliniek.

De winst voor de cliënt? De mogelijkheid om zelf online afspraken in te plannen. Zelfs na sluitingstijd of in het weekend. Voordelen voor cliënt én praktijkhouder: geen ongelegen telefoontijd, efficiënt kunnen werken en een prettige behandelrelatie.

 

Met PractiPlan veilig beheer van de praktijkagenda en dossiers

Via een online portal kunnen cliënten en medewerkers zelf hun afspraken beheren. Omdat u met specifieke wet- en regelgeving te maken heeft, staat de veiligheid altijd bovenaan. Digitale medische dossiers zijn daarom sterk beveiligd.

 

PractiPlan werkt veilig en met slimme vragenlijsten.

Naast het online plannen van afspraken vult de cliënt met geautomatiseerde, op maat gemaakte vragenlijsten thuis al veel relevante informatie in. Voor bijvoorbeeld een medische keuring. Alle functies zijn afgestemd op medische toepassingen

 

Minder lang wachten

Het voordeel van PractiPlan: 24/7 online een afspraak kunnen maken. Een simpele manier om cliënten een extra service aan te bieden. Want: niet meer in de wachtrij staan, geen gelimiteerde tijden waarop praktijken bereikbaar zijn en dus geen vertraging. Begin met PractiPlan op een prettige manier aan uw behandelrelatie.

 

Directe koppeling met dossiers

PractiPlan heeft als onderdeel van Balude veel ervaring met het beheer van elektronische patiëntendossiers. Zoals de koppeling met de gangbare medische agendatools, maar ook versleuteld versturen van gevoelige gegevens. Zo voldoet de software van PractiPlan aan alle geldende medische normen.

 

AVG proof en gelicenseerd

PractiPlan werkt via een gecertificeerd datacentrum, volgens de normen van de NEN-7510: de norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Daarom biedt PractiPlan de hoogste kwaliteit aan veiligheid, natuurlijk AVG proof.