• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Boele & van Eesteren

Gepubliceerd op: 03-09-2019

Wij zijn al jaren zoekende naar een goed proces voor de internetaansluitingen in de bouwketen. Balude heeft dit zeer professioneel uitgewerkt. Doordat zij zelf provider zijn en carrier neutraal haar diensten levert hebben wij altijd de beste en vaak de goedkoopste oplossing. Zij helpen ons met de aanvraag, de aanleg, vergunningen, site survey en de uiteindelijke oplevering. Als we Balude bellen hebben we geen lange wachtrijen, maar direct deskundig personeel aan de lijn.

Voor een aantal van onze bouwlocaties is het (kostentechnisch) niet mogelijk om glasvezel aan te laten leggen en hier levert Balude een zeer slimme en geavanceerde Multi 4G oplossing. Meerdere 4G simkaarten die een snelweg creëren die vergelijkbaar is met een glasvezelaansluiting (qua snelheid). Er worden hier snelheden gehaald van 100Mb. Deze oplossing levert ons flexibiliteit, snelheid, zekerheid en schaalbaarheid op.

Wij kunnen met Balude vaak binnen 2 weken een “draadloze glasvezelverbinding” realiseren. Deze oplossing is trouwens ook prima als voorloper op onze glasvezelverbinding!!

Daarnaast spart Balude graag met ons mee en komen zij met regelmaat vrijblijvend langs.

Wij gaan zeker nog lang met elkaar samenwerken.

Michael Temo van ICT Beheer

www.boele.nl