Software ontwikkeling die uw organisatie voortstuwt.

Balude heeft jaren ervaring met het ontwikkelen van software die bedrijfsprocessen ondersteunt. Deze software én opgebouwde expertise kunnen wij voor u inzetten. Zo neemt de stuwkracht van uw organisatie toe.

Balude

Onze software

De gebruikers hebben online en real-time inzicht in de processen. De manier

Onze software is erop gericht processen digitaal vast te leggen zodat uw medewerkers hun taken optimaal kunnen uitvoeren. Waar dat mogelijk is, worden handelingen geautomatiseerd of overgelaten aan cliënten en opdrachtgevers. De inwerktijd van medewerkers is minimaal omdat alle handelingen zijn vastgelegd.

De manier waarop software wordt ingezet kan echter voor iedere organisatie verschillend zijn. Daarom passen wij software op maat aan. Zo weet u zeker dat de software aansluit bij uw specifieke organisatie en werkwijze.

Onze basisaanpak richt zich op het maken van afspraken, het invullen van vragenlijsten, het laten plaatsvinden van de gemaakte afspraken en het opstellen van rapportages.

Op die manier verhoogt u de productiviteit en verbetert u de dienstverlening naar uw klanten.

Meditel Direct: bedrijfsprocessen op maat

Meditel is landelijk specialist op het gebied van medische keuringen en reisvaccinaties. De ICT-afdeling heeft de eigen Meditel Direct-software ontwikkeld. Via een online portal kunnen particulieren en medewerkers zelf afspraken inplannen en beheren.

Hierbij is ervoor gezorgd dat digitale medische dossiers doorlopend sterk zijn beveiligd. Begin 2018 is de ICT-afdeling verzelfstandigd in Balude. De ervaring die sinds 2004 is opgebouwd wordt zo beschikbaar gesteld aan andere bedrijven.

SOFTWARE OP BASIS VAN UW WENSEN

Bij de ontwikkeling van software op maat kijken we naar uw organisatie, werkwijze, wensen en eisen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Zo ontwikkelen we software die uw productiviteit verhoogt, of waarmee u uw administratie vereenvoudigt. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

MediFridge Monitoring

Via slimme IOT oplossing 24/7 de temperatuur bewaken. Waarschuwingssignaal direct via email en sms. Hierdoor worden koelkasten die voorzien zijn van vaccinaties en medicatie beter beschermd zijn tegen stroomuitval. Bij het overschrijden van de temperatuurgrens krijgt men direct een pushbericht op hun smartphone.

Sneltest Afspraken systeem

Binnen 24uur een snelteststraat opzetten. Voor een corporate klant met hoge spoed een snelteststraat ingericht. Binnen 24uur konden zij hun cliënten laten inplannen

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op