IT Development WebApps, Tools en veel meer.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de nieuwste tech mogelijkheden? Wij bouwen Apps, webapplicaties, API koppelingen en slimme oplossingen voor jouw business, klanten en medewerkers.

Software laten bouwen

Je hebt een slim idee om je bedrijf verder te helpen met de groei die het doormaakt of je denkt dat als een bepaald bedrijfsproces geautomatiseerd kan worden dan zal dit het bedrijf enorm veel besparen. Je wilt dus een webapplicatie, maar je weet niet waar te beginnen?

Balude heeft een eigen team van webapplicatie ontwikkelaars oftewel software developers. Laten wij eens kijken hoe we jouw slimme idee kunnen omzetten in een slimme webapplicatie. Onze ontwikkelaars maken moeiteloos een webapplicatie op maat en denken altijd met je mee als er een oplossing gevonden moet worden. Etc…

Maatwerk webapps laten ontwikkelen

PHP, Javascript, Symfony, REST en GitHub. Dit zijn de programmeertalen die onze ontwikkelaars gebruiken om jouw idee om te zetten naar een webapplicatie. De webapplicaties kunnen in alle moderne browsers gebruikt worden. Je hoeft je dus nooit druk te maken of het compatible is met een Tablet, Smartphone of een Windows 7 pc. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt.

Plan een adviesgesprek met Jeroen in

Hoe gaan wij te werk?

brainstorm sessie ict balude

Stap 1: Brainstorm sessie

– laten wij eens samen in gesprek gaan met een goede bak koffie om je idee in kaart te brengen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

ict strategie bepalen balude ict

Stap 2: Strategie bepalen

  laten wij eerst bepalen wat de digitale strategie wordt voordat wij beginnen te bouwen. Want.. welke wensen zijn er binnen het bedrijf. Waar moet het aan voldoen? Wij bouwen voor jou de digitale oplossing die voor jou het verschil maakt. Hierdoor is vaak een meerjarenplan gewenst zodat je na de oplevering van je software er niet alleen voor staat. Samen blijven wij investeren in de optimalisatie van jouw webapplicatie.

Techniek en User friendly Design balude ict

Stap 3: Techniek en User friendly Design

– wie gaat de webapplicatie gebruiken? Wat moeten verschillende afdelingen kunnen? Wat gaat de meest gebruikersvriendelijke manier worden om mijn personeel te helpen ? Als wij dit gezamenlijk in kaart hebben gebracht kunnen wij aan de slag. Je wilt natuurlijk een gebruiksvriendelijke interface hebben. Een intuïtieve navigatie en een fijne look&feel.

software doorontwikkelen

Stap 4: Door ontwikkelen

– je webapplicatie is klaar en iedereen is er lekker mee aan het werk. Hierbij houden wij niet op. Beveiligen, Onderhoud en err komen ongetwijfeld nieuwe ideeën om het allemaal nog beter te maken of de mensen die er mee werken hebben wensen die hun zou kunnen helpen. De fase van door ontwikkelen is aangebroken en dit zien wij als onderdeel van de webapplicatie. Jouw eigen applicatie die met je organisatie kan meegroeien.

Leuk zon webapp, maar wat kost het?

Vergelijk het met een auto. Wil je de meest luxe variant met de mooiste snufjes en gadgets dan zal dit meer kosten dan een standaard uitvoering. Hoe meer functionaliteiten en slimmigheden, hoe meer maatwerk er nodig is. 

Om een eerlijk advies en offerte te kunnen geven, maken wij graag een vrijblijvende afspraak met je. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen het doel van de applicatie en welke functionaliteiten het moet krijgen bespreken. Hierna zullen wij je een vrijblijvende offerte op maat geven.

Wil je ons 

Inhuren?

Heb je een groot project en kom je handen te kort…je kunt wel ondersteuning gebruiken dmv extra ontwikkelaars. Flexibel af te spreken…, geen lang lopende contracten, ondersteuning voor 4 uur? 1 dag of meerdere dagen nodig? Of tijdelijke vervanging tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of je eigen ontwikkelaars kunnen een sparringpartner gebruiken? Alles is bespreekbaar. 

Redenen om voor Balude Development te kiezen zijn onder andere:

 Expertise: Het kan voorkomen dat je ontwikkelaars nodig hebt of niet kunt vinden die experts zijn in het optimaliseren van processen of het ontwikkelen van een product.
 Snelheid: Je wilt snel starten met je ontwikkelingen, maar de juiste kandidaat vinden kost veel tijd.
 Concurrentie: Je vind niet de juiste personen en als je ze hebt gevonden moet je opboksen tegen de grote techbedrijven die al het talent kapen.
 Kostenbesparing: Je wilt juist de kosten verlagen? Met onze developers houd je het niveau constant hoog en hoef je geen duur personeel in te huren.
 Administratie gedoe: Personeel inhuren kan tijdrovende administratie opleveren. Wij zorgen dat alles goed geregeld is en nemen je dit uit handen.