Hoe beïnvloedt ziekteverzuim jouw organisatie?

In opdracht van Windkracht 6 hebben wij een digitale tool ontwikkeld om organisaties te helpen het verzuimbeleid te meten. Ontdek nu hoe effectief het verzuimbeleid van jouw organisatie is met ’t Verzuimkompassie, dé digitale tool waarmee je dit snel en doeltreffend in kaart brengt.

Wat is het?

’t Verzuimkompassie is een digitale tool die organisaties in staat stelt om de kwaliteit van de samenwerking tussen de belangrijkste betrokkenen bij het verzuimbeleid te meten. De uitkomsten van deze meting stellen jouw organisatie in staat om acties uit te zetten die daadwerkelijk bijdragen aan het terugdringen van het ziekteverzuim.

Hoe gaan wij te werk?

brainstorm sessie ict balude

Intake

Tijdens de intake (fysiek of online) bespreken we samen met jullie het huidige verzuimbeleid en resultaten, het tijdspad, de digitale werking van ’t Verzuimkompassie, jullie doelen en gewenste resultaten en overige relevante zaken.

ict strategie bepalen balude ict

Uitvoering

Samen met onze digitale expert zetten jullie ’t Verzuimkompassie uit onder de door jullie gekozen deelnemers. Elke deelnemer ontvangt persoonlijk, in een beveiligde digitale omgeving, een vragenlijst. Het invullen kost de deelnemer ongeveer 5 minuten.

Techniek en User friendly Design balude ict

Resultaten

De resultaten van ’t Verzuimkompassie worden door onze expert met jullie gedeeld. Jullie ontvangen een rapportage met een helder overzicht van de voornaamste kwalitatieve uitkomsten van ’t Verzuimkompassie. Wat gaat goed en wat kan beter? Daarnaast krijgen jullie een maatwerk advies over welke interventies doeltreffend zullen zijn gericht op verzuimreductie, kostenbesparing, productieverhoging en de toename van het werkplezier

Voordelen

Inzicht

Inzicht in de échte verzuimveroorzakers zodat je gericht actie kunt ondernemen om het ziekteverzuim terug te dringen.

Onafhankelijk advies

Een onafhankelijk en deskundig advies over welke interventies het meest effectief zijn om kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en het werkplezier te vergroten.

Veiligheid

Een veilige en betrouwbare tool die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. (NEN7510 en ISO27001 gecertifieerd)

Voor wie?

Onze digitale tool biedt de belangrijkste betrokkennen bij het verzuimbeleid de inzichten en handvatten die zij nodig hebben om effectief en efficiënt te kunnen werken. Directie, leidinggevenden, HRM en de bedrijfsarts kunnen met ’t Verzuimkompassie snel en doeltreffend in kaart brengen hoe effectief het beleid in de praktijk wordt uitgevoerd.

Directie

Leidinggevenden

HRM

Bedrijfsarts

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in ’t Verzuimkompassie en wil je meer weten? Neem dan contact op met Rogier Bal van Windkracht 6 voor meer informatie of een gratis intakegesprek.