Traject: Information Security Officer

Hulp bij ISO27001 en NEN5710 traject. Voor een klant van ons was er behoefte aan hulp bij het behalen van hun ISO27001 en NEN5710 traject. Omdat er nog geen geschikte kandidaat gevonden was als Information Security Officer (ISO)werden wij gevraagd of wij hier als ISO konden optreden en het certificeringstrajectte 

Wat was de casus?

Hulp bij ISO27001 en NEN5710 traject. Voor een klant van ons was er behoefte aan hulp bij het behalen van hun ISO27001 en NEN5710 traject. Omdat er nog geen geschikte kandidaat gevonden was als Information Security Officer (ISO)werden wij gevraagd of wij hier als ISO konden optreden en het certificeringstraject te ondersteunen. Hierdoor kreeg de klant meer tijd om de functie naar wens in te vullen en werd het certificeringstraject niet onderbroken. Inmiddels zijn de certificaten behaald en heeft de klant onze Security Awareness Trainingen opgenomen in de trainingsagenda en treden wij op als sparringpartner voor de Security Officer van de klant.

Wat is onze oplossing?

Balude ICT heeft een security officer voor twee dagdelen in de week beschikbaar gesteld om het ISO27001 en NEN5710 traject in goede banen te leiden. Tevens heeft het bedrijf de Security Awareness Trainingen van Balude ICT opgenomen in de ISMS agenda.

Word jij er al enthousiast van?

Neem contact op