Werken in de cloud.

Altijd en overal werken. Onderweg, thuis en op de zaak. Voor al je medewerkers. Die daarbij stuk voor stuk beschikken over hun eigen online werkplek. 

Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op computer, laptop of tablet. We regelen het zorgvuldig en veilig voor jou op basis van jouw ondernemerswensen. Welkom in de cloud.

Waarom nog servers op kantoor neerzetten als je alles veilig en betrouwbaar in de cloud kunt opslaan? In de cloud heb je altijd je bestanden bij de hand, zeker in combinatie met onze online werkplek- en telefonie-oplossingen. Onze cloud oplossingen maken eigen én gedeelde opslag mogelijk. Altijd toegankelijk, veilig en voor de beste prijs. Wij regelen en beheren alles, je hebt er geen omkijken naar.

24×7, 365 dagen monitoring

Natuurlijk wilt u dat uw netwerk optimaal functioneert. Daarom monitoren wij uw bedrijfsnetwerk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Hierdoor hoeft u uw eigen bedrijfsnetwerk niet te beheren, terwijl u wel verzekerd bent van een optimaal functionerend netwerk. Uiteindelijk houdt u of uw ICT-manager meer tijd over voor de kerntaken. 

We denken graag met je mee over wat werken in de cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

De voordelen van onze Cloud Diensten:

Zekerheid van een stabiel netwerk


Applicaties, software en andere toepassingen zorgen voor een steeds grotere belasting van uw serverpark. Dat kan gevolgen hebben voor de stabiliteit, snelheid en functionaliteit. Natuurlijk wilt u zeker weten dat u nu én straks kunt blijven rekenen op uw bedrijfsnetwerk. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar al deze zaken. Wij bieden persoonlijk en merkonafhankelijk advies over de beste oplossing. 

Installatie en beheer in eigen huis

Daarnaast installeren en beheren we het netwerk en de verbindingen voor u. U weet daardoor zeker dat u maximaal profiteert van alle functionaliteiten. Verder zorgen we er ook voor dat uw netwerk meegroeit met ontwikkelingen binnen uw organisatie. Daardoor beschikt u altijd over een oplossing die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften. 

Opslag in Nederland

Onze cloud diensten worden ondersteund in drie datacenters in Nederland. Hierdoor is kans op uitval extreem klein. Onze datacenters zijn volledig gecertificeerd inclusief 24/7 monitoring. De servers staan allemaal in Nederland waardoor uw data zich niet buiten de grenzen bevindt

Wat kost een online werkplek?

Uw organisatie wil oplossingen die maximaal resultaat bieden tegen minimale kosten. Wij zorgen voor deskundigen die alleen dat doel voor ogen hebben.