Nulmeting voor uw  ICT.

De beste start voor een veilige organisatie is door het kennisniveau en gedrag van de medewerkers in kaart te brengen. Met een nulmeting wordt het belang van een krachtig security awareness opleidingstraject direct duidelijk.

Deelnemers worden over verschillende onderwerpen bevraagd naar hun huidige kennis en gedrag. Het creëert draagvlak om gemotiveerd aan een vervolgtraject deel te nemen.

De beste start voor een beveiligingsbewuste organisatie is onze nulmeting, deze nulmeting geeft inzicht in het huidige kennisniveau en veilige gedrag van alle medewerkers binnen jouw organisatie. Bij de start krijgen zij een uitnodiging voor de Balude leeromgeving en kunnen zij in ongeveer tien minuten de nulmeting doorlopen. Zo maken zij ook direct kennis met het leerplatform en de leermethodiek van Balude.

Voor een representatieve nulmeting is het raadzaam om alle medewerkers te betrekken, van portier tot directeur. De nulmeting is in begrijpelijke taal en daardoor geschikt voor elk kennisniveau. Het daagt iedereen uit om over de onderwerpen na te denken en mogelijk direct actie te ondernemen.

Een krachtig overtuigingsmiddel

Na vier weken zal Balude de rapportage opmaken en desgewenst op locatie aan directie en beslissers presenteren. Het resultaat zal directie en beslissers overtuigen te investeren in het juiste opleidingstraject. Belangrijk om te weten is dat deze rapportage volledig anoniem is. Dit wordt van tevoren ook aan de deelnemers gemeld, zodat zij naar alle eerlijkheid de nulmeting kunnen doorlopen.

De beste start voor een veilige organisatie is door het kennisniveau en gedrag van de medewerkers in kaart te brengen. Met een nulmeting wordt het belang van een krachtig security awareness opleidingstraject direct duidelijk. Deelnemers worden over verschillende onderwerpen bevraagd naar hun huidige kennis en gedrag. Het creëert draagvlak om gemotiveerd aan een vervolgtraject deel te nemen.

Wat kost een nulmeting?

De prijzen voor deze metingen bedragen:  € 100 tot maximaal 100 werkplekken, dan € 1 per werkplek. Via onderstaande calculator kun je zelf de prijs berekenen en jouw nulmeting inplannen; na het inplannen krijg je toegang tot verschillende downloads en uitleg over hoe de nulmeting er verder uitziet.